Video-Projekti


Ashtu siç edhe ju kishim paralajmëruar e premtuar njëkohësisht, ditëve të fundit kemi punuar intensivisht në sistemimin e materialeve dhe sot kemi kënaqësinë që të prezentojmë videon tonë të parë, e që edhe sipas rendit alfabetik ka rastisur të jetë e një autori monumental. Brenda kësaj video të shkurtër është gërshetuar puna e përbashkët e katër sektorëve.

Aktiviteti ynë virtual si kundërpërgjigjje izolimit nga pandemia virale, do vazhdoj gjithësesi me prezentimin e të gjithë autorëve që na kanë dërguar punimet e tyre, e të cilët gjejmë rastin që edhe një herë ti falenderojmë!

Shikim të këndshëm!

                                                                          SHKSHZ